Nederlands  English  Español  

Verzenden & retouren

VERZENDKOSTEN

 

Wij verzenden met:

 

 

De verzendkosten Nederland tot een max van 30 kg.(DPD)

 

Verzendkosten voor Nederland zijn 6,50 DPD 0f 7,50 Postnl incl BTW deze vervallen bij bestellingen boven de 100 euro.(Alleen Nederland)

 

Voor andere landen gelden onderstaande tarieven zijn berekend tot 3 kilo, als het gewicht erg afwijkend is nemen wij eerst contact met je op, Wij kunnen met DPD tot 30 kilo verzenden, zwaarder kan met Fedex maar dienen wij eerst een prijs uit te zoeken

 

 • Zone 1 : BE,DE,LU

 • Zone 2 : AT,CY,DK,ES,IE,,GB,FR,IT,MC,SE,PT

 • Zone 3 : BG,CZ,EE,FI,GR,HU,LT,PL,SK,SI,RO

 • Zone 4 : BA,CH,GI,HR,LI,MK,NO,SM

 • Zone 5 : AR,AU,BR,CA,CN,IC,IL,JP,MT,NZ,RU,TR,UA,US,ZA


 

 • Zone 1 = 9,00 Euro

 • Zone 2 = 12,50 Euro

 • Zone 3 = 22,50 Euro

 • Zone 4 = 29,50 Euro 

 • Zone 5 = 40,00 Euro

 

BETAALMOGELIJKHEDEN

 

Onze standaard betaalvormen zijn :

 

 1. Betaling vooraf:
  u maakt het totaalbedrag over op gironummer NL92INGB0006293567 tnv Roukama te Wormerveer ovv Bestelling Internet en het bestelnummer wat u in de bevestigingsmail ontvangt.Wij versturen de artikelen pas nadat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

 2. Contant betalen in onze winkel in Wormerveer

 

Wij hebben een samenwerking met Multisafepay een van de marktleiders op gebied van betalingen

 

Je betaald snel en zeer eenvoudig via je eigen online bank betaalsysteem


 

RETOUREN & UITZONDERINGEN

 

RETOUREN

 

Nadat de klant het door hem/haar bestelde product heeft ontvangen, heeft de klant de bevoegdheid om binnen 14 dagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met Roukama VOF te ontbinden. De klant hoeft hiervoor geen reden op te geven. Let wel op dat wij alles testen, elke vorm van gebruik,test,vlekjes of andere sporen en het ontbreken van emballage en/of toebehoren ervoor zorgen dat wij de retourzending niet accepteren en zal deze op kosten klant weer retour gestuurd worden(na betaling verzendkosten)

De klant dient het product - na overleg met Roukama VOF - te sturen naar een door Roukama VOF vastgesteld retouradres. De klant dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen.

Wij accepteren geen ongefrankeerde pakketten en is er gebruik gemaakt van de gratis verzending(NL) en het bedrag komt hierdoor weer onder de 100 euro wij de verzendkosten verekenen met het retour te betalen bedrag.

 

UITZONDERINGEN

 

Uitgezonderd zijn elektronica, zorg dus dat je eerst zeker bent wat er stuk is voor je gaat bestellen. Uitgezonderd zijn ook alle op Speciale bestelling bestelde artikelen, bv OEM originele onderdelen, kuipruitjes, banden, uitlaten enz enz.

 

Voor verdere info: Artikel 8 van onze voorwaarden .